Stage & afstuderen


Ben jij benieuwd wat er bij de financieel en datadienstverlener van de mobiliteitsbranche allemaal gebeurt? Een stage bij Bovemij is een ideale mogelijkheid om veel mensen te leren kennen, je netwerk op te bouwen en kennis te maken met veel aspecten van ons bedrijf.
 
Met een stage of afstudeeropdracht leer je ons bedrijf in de praktijk kennen. Studeer je aan het mbo, hbo of wo? Recruitment helpt je bij het vinden van de juiste stage. Bijvoorbeeld op het gebied van Bedrijfseconomie, IT, facility management, financiën, Risk of HRM. In jouw stage werk je direct mee in een team en krijg je al snel eigen verantwoordelijkheden. Wij zien jouw als een van onze collega’s. En omdat we jouw inzet en kennis waarderen krijg je ook een stagevergoeding. Daarnaast kun je natuurlijk rekenen op uitstekende begeleiding.

Periode?

Twee keer in het jaar starten wij met stagiaires: in februari en september.

Interesse?

De actuele stage- en afstudeeropdrachten vind je in het vacatureoverzicht. Zit er een interessante opdracht tussen, maar sluit die niet helemaal aan op jouw wensen? Bel of mail ons gerust even.