Over Bovemij


Bovemij is de financieel en datadienstverlener van de mobiliteitsbranche. Ons grote doel: bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol laten ondernemen. Dat doen we met behulp van onze verzekeringen, financieringen en data. We zijn een club met een missie, met leuke mensen en uitdagend werk!
 
Van onze inmiddels meer dan 700 medewerkers houdt meer dan de helft kantoor in Nijmegen. Ook hebben we vestigingen in Amsterdam en Antwerpen (waar onze datadochter RDC zit), Grootebroek en Kaarst (DE) (waar onze fietsverzekeraar ENRA zit). 
 
Door al de verschillende werkzaamheden die binnen ons bedrijf gedaan worden, is de Bovemij-medewerker niet gemakkelijk in een hokje te plaatsen. Maar samen hebben we één gemeenschappelijk doel: elke dag proberen we onze klanten nog blijer met ons te laten zijn dan de dag ervoor. Help je ons mee?


Onze beloften aan jou!


We zoeken mensen die ons verder kunnen helpen. Die begaan zijn met elkaar. En die zich eigenaar voelen van hun werk. 

Je krijgt bij ons veel kansen
We hebben veel verschillende disciplines in huis en dus ook veel carrièrepaden. Dat brengt met zich mee dat veel mensen lang bij Bovemij blijven, vaak in verschillende functies.


Je bouwt mee aan onze organisatie

We zijn een bedrijf in ontwikkeling; elke dag weer verbeteren we ons. Wat jij doet, heeft dus direct invloed. Je krijgt echt eer van je werk.  

Je wordt gezien, je doet ertoe!
Je krijgt de vrijheid om je werk inhoudelijk vorm te geven; ondernemerschap wordt daarbij erg gewaardeerd. Het helpt dat onze organisatie zich kenmerkt door haar laagdrempeligheid; echt iedereen is benaderbaar.